Konkurs - Konkurs hjelp - Hvordan melde oppbud.

Som med alt annet er det viktig at man kontrollerer situasjonen. Det samme er det hvis man ønsker å gå konkurs (melde oppbud).

Står du i fare for å bli slått konkurs vil vi anbefalle deg at du slår deg selv konkurs for å beholde styringen og sist men ikke minst gir deg mulighet til å planlegge din konkurs.

Du kan kontakte Konkurshjelp som er en profesjonell aktør...her!..

Hva er grunnen til at du står i fare for å bli slåttkonkurs?
I de fleste tilfellene er det ubetalte skatter og avgifter som medfører at man kommer i faresonen. Av en eller annen grunn vil ikke skattemyndighetene gi bedrifter som har kommet ut å kjøre, mulighet til å hente seg inn igjen ved å innrømme en nedbetalingsordning.
Gir de deg en nedbetalingsordning er den ofte ulevelig. De har en stående politikk om at det ikke gis avdragsordninger på mer en 4 måneder og i noen 
særtilfeller, maksimalt et år. De har ikke evne til a skjønne at ligger man etter med skatter og avgifter, kan det være andre grunner en at man bruker opp pengene på "vin, piker og sang."

Kunder kan gå konkurs, svingninger i markedet,  utestående fordringer m.m. Andre ganger kan det være andre kreditorer som banker på dørene. Uansett, hvem det er som ønsker å slå deg konkurs for at du ikke har betalt/ ikke har penger å betale med. Må de bevies/dokumentere følgende forhold:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siggurd Aspelund

Siggurd Aspelund

69, Oslo

Ekspert på aksjeloven, foretaksregisterloven, konkursloven og dekningsloven. Tilbyr øyeblikkelig hjelp i konkurssaker. praktisk hjelp med konkurs, konkursvarsel, konkursbegjæring og oppbud. Bistand med å re-starte firma ditt før du går konkurs. Du kan kontakte meg på mobil: 450 61 474Kontakt konkurshjelp her - mobil: 45 10 15 56.

Bookmark and Share
Subscribe

Blogglisten
eXTReMe Tracker
hits